HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Café De Melkboer & Kerstloterij op zaterdag 15 december!

Op zaterdag 15 december is de laatste competitiewedstrijd van het jaar 2018 op De Kooltuin. In de hoofdklasse speelt de ploeg van Jimmy Simons tegen koploper RKAV Volendam. Voor Rijnvogels de ideale tegenstander om het jaar op een geweldige manier af te sluiten. De feestelijke omlijsting wordt georganiseerd door SV Kooltuinstrijders en  de evenementencommissie.

Optreden Café de Melkboer
Na FC Rijnvogels – RKAV Volendam staat in de kantine een band van formaat klaar om iedereen die FCR een warm hart toedraagt een gezellige derde helft voor te schotelen. Café de Melkboer is een begrip in Katwijk en zorgt voor dat echte huiskamergevoel bij, in dit geval, ons in de kantine. Café de Melkboer is akoestische live muziek voor alle soorten feestjes en café’s. Verwacht geen Frans Bauer of Volendams genre, maar wel al het andere. Van The Amazing Stroopwafels tot Golden Earing en van De Dijk tot aan Bob Dylan en Neil Young.

Het wordt een gezellige boel in de kantine, waar je zeker te weten bij moet zijn. Het is niet de eerste keer dat Café de Melkboer er een feestje van zal gaan maken bij ons op De Kooltuin!

Kerstloterij
We organiseren een mega loterij met bijna honderd prijzen tijdens de derde helft! Neem je losgeld mee en waag een gokje! Houd er rekening mee dat je met handenvol prijzen naar huis gaat. In de eerste drie rondes kost een lootje €2,- en de laatste ronde draaien we een superronde met extra grote prijzen. Een lootje kost dan €2,50.

Alles is gericht op de feestdagen en de prijzen liegen er dan ook niet om. Vleesprijzen, visschotels, gourmetschotels, cadeaubonnen, kerststukjes, bloemen en kerstpakketten zijn er te verdienen. Heerlijk!

Normaliter is het in de kantine cashless betalen, voor de loterij geldt dat niet. Vergeet je cash geld dus niet!!

We rekenen op jullie komst! WIJ ZIJN FCR!!

 

10/12/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media