COVID-19 Informatie
HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Nieuwsbrief van onze Hoofd Jeugd Opleidingen

Beste spelers, trainers, leiders, ouders en supporters

Wat zijn we in een bijzondere periode beland met elkaar. De media staat er vol van dus hoef ik er in deze brief niet veel over te zeggen. Wel wens ik jullie oprecht sterkte, gezelligheid op afstand, gezondheid in het bijzonder en geduld toe voor de komende (hopelijk) weken.
• We geven u advies om te blijven bewegen en dit eventueel te posten (challenge) via de media kanalen van FCR
• Helaas zijn alle thuis toernooien afgelast. Zeer spijtig gezien de geweldige enthousiaste inspanningen van Peter Durieux.
• Ook het Rosmalen toernooi is formeel geannuleerd. De organisatie is druk bezig om te kijken of de gemaakte kosten gecrediteerd kunnen worden.
• De jeugdkantine is zoals u weet opgeknapt en klaar voor gebruik. Er hebben veel vrijwilligers en sponsors gezorgd voor een mooi nieuw thuis voor de jeugd. DANK DAARVOOR. De opening zal later plaatsvinden

Ondanks alles zitten we niet stil want er komt een nieuw seizoen aan en daar willen we goed op voorbereid zijn. Hierover kunnen we het volgende alvast met jullie/u delen:
• We zijn bijna rond met de trainers voor het volgende seizoen. De meeste trainers blijven en hier en daar wordt er wat geschoven.
• Marchel de Haan, Jacco Spaargaren en Roy Mulder stoppen om uiteenlopende redenen met jeugdtrainingen geven. Mannen bedankt voor jullie enorme inzet voor de jeugd de afgelopen jaren. TOP!!
• Er ligt een concept plan voor het Technisch jeugdbeleid. Samen met de trainers zijn we nu de puntjes op de i aan het zetten en wordt het een echt FCR document
• Philipe vd Eijkel blijft techniek trainingen verzorgen voor de jeugdelftallen (J + M) en op korte termijn zullen er afspraken over gemaakt worden over een goede invulling hiervan
• De budgetten voor het nieuwe seizoen zijn besproken en voor de jeugd zijn we tevreden. Er zullen uitdagingen zijn maar een ieder begrijpt dat we daarin met elkaar stappen moeten maken.
• Er zal een opleiding “jeugdtrainer” worden gegeven, georganiseerd door de HJO’s van de bollenstreek clubs. Interesse kan aan ondergetekende worden bekend gemaakt.

Terugkijkend op de 1e helft van het seizoen moet ik toegeven dat na een stroeve start ik me aardig thuis voel op de Kooltuin. Vele mensen binnen de club zijn daar verantwoordelijk voor en zonder namen te noemen wil ik jullie ontzettend bedanken voor de spontane en open medewerking die ik heb mogen ervaren. Mede daardoor heb ik aangegeven volgend seizoen weer mijn steentje te willen bijdragen aan de jeugdopleiding van FC Rijnvogels. Echter zal ik minder tijd kunnen besteden als gevolg van een nieuwe drukke baan. We zijn aan het bepalen hoe we de taken dan kunnen invullen en verdelen. Ik blijf verantwoordelijk voor het stukje teams, team indeling, contactpersoon ouders, nieuwe leden, materialen, contactpersoon leiders en aanstellen van trainers. Voor het technische gedeelte gaan we kijken of er binnen de club mogelijkheden zijn om dit door iemand anders op te laten pakken. Heb je interesse neem dan contact op met het jeugdbestuur.

Voor nu is het belangrijkste BLIJF GEZOND.

Frank van Boekel
Tot snel, ook namens Ilona, Kim en Peter

pdf bestand nieuwsbrief 19/20-005

04/04/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media