COVID-19 Informatie
HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JEUGD | PANNA! Sterrenteamdag bij FC Rijnvogels

Op 2e Pinksterdag, maandag 24 mei, kunnen de jongens en meiden van 7 t/m 13 jaar deelnemen aan de PANNA! Sterrenteamdag bij FC Rijnvogels.

Wil jij een te gekke voetbaldag beleven? Een nog betere voetballer worden? En kans maken op een plek in één van de PANNA! Sterrenteams? Schrijf je dan nu in voor de PANNA! Sterrenteamdag bij FC Rijnvogels!

Tijdens deze voetbaldag is iedereen welkom en staat plezier centraal.

Voetballen met heel veel extra’s
Naast een leuke, diverse voetbaldag krijg jij bij deelname een compleet voetbaltenue en een handig rugtas met daarin verschillende cadeaus. Daarnaast maken sommige deelnemers kan op een plek in één van de PANNA! Sterrenteams.

Talentenjacht
Aan het einde van deze voetbaldag worden een aantal spelers en speelsters van verschillende leeftijdscategorieën uitgenodigd om naar de finaledag te komen. Tijdens deze finaledag krijgen alle geselecteerde voetballers van sterrenteamdagen uit het hele land kans om zich in het PANNA! Sterrenteam te voetballen.

Deze PANNA! Sterrenteams zullen zich onder leiding van (ex-)internationals Ruben Schaken, Kika van Es & Richard Knopper voor gaan bereiden op het spelen van een internationaal toernooi!

Deelname aan het PANNA! Sterrenteamdag kost €34,95. Bij het inschrijven van minimaal 8 deelnemers, zoals bijvoorbeeld met je hele team tegelijk, kost dit €32,- per deelnemer. Mocht je uiteindelijk worden gevraagd om in het PANNA! Sterrenteam te spelen, dan zijn hier verder geen extra kosten aan verbonden.

Locatie | Sportpark De Kooltuin
Tijdstip | 13.00 – 16.00 uur

Voor meer informatie en inschrijven ga je naar www.pannasterrenteam.nl 

 

03/05/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media