HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

FEESTAVOND | Het Kooltuin Bierfeest op zaterdag 16 november

Update 24 oktober: De kaartverkoop gaat vanavond officieel van start! Bij de bekende gezichten: Niels van der Plas, Jaap Plokker, Jan Schaap, Dirk Dijkhuizen en Philip van den Eijkel zijn de toegangsbewijzen verkrijgbaar. Let op: contant en gepast betalen!!!

———————-

Geen Oktoberfest of Tirolerfest dit seizoen, maar gewoon een gezellig Bierfeest. Op De Kooltuin op zaterdag 16 november. Waarom niet? Niet teveel tierelantijntjes maar gewoon een knalfeest en wat ons betreft een bomvolle kantine.

 

Entreeprijs voorverkoop: €5,-

Entreeprijs aan de deur: €7,50

 

Ook zijn er dit jaar weer tafels te koop. Deze gaan over de toonbank voor €100,- per stuk. Hier kunnen 10 personen bij aanschuiven. Dit is inclusief een vaatje bier, een doosje flugel en uiteraard je eigen tafel tijdens het feest. Let op: er zijn 6 tafels in omloop!

 

De kaartverkoop gaat zo snel mogelijk van start, houd hiervoor de website en social media in de gaten. Wees er snel bij want voor je het weet is het uitverkocht. Info en kaarten zijn te koop bij Niels van der Plas, Jaap Plokker, Jan Schaap, Dirk Dijkhuizen en Philip van den Eijkel.

 

We rekenen op een volle kantine! We gaan laten zien dat we het nog niet verleerd zijn!

#WIJZIJNFCR

08/11/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media