HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING| FC Rijnvogels op bezoek bij Achilles ’29

 

Aanstaande zaterdag staat er een van de verre uitwedstrijden op het programma. De Vogels vliegen uit naar Groesbeek om aldaar Achilles ’29 te bestrijden. De club die zoals bekend in de problemen verkeert. Niet alleen op sportief niveau want de zwart-wit gestreepten bezetten met slechts 1 schamel puntje de laatste plaats. Enkele seizoen geleden nog florerend, nu in de shit. Het eigen complex mag niet worden gebruikt en de eigendommen zijn opge-eist. Voorwaar geen positief klimaat om te presteren.

Voor de Katwijkers is het de ideale gelegenheid om zich te revancheren na twee nederlagen waardoor de mannen van trainer Jimmy Simons inmiddels zijn afgezakt naar een achtste plek. Een plek die niet geheel was ingecalculeerd maar de verschillen met enkele teams erboven zijn klein dus het tij kan zomaar keren. Eerst maar weer eens een driepunter zien te scoren alhoewel het scoren de laatste weken nog de grote makke is. Wellicht is zaterdag de dag dat hier een positieve wending aan wordt gegeven.

De wedstrijd wordt om 14.30 uur gespeeld op sportpark Noord van voetbalvereniging Germania in Groesbeek. Zie ook ons artikel elders op deze site:
https://www.fcrijnvogels.nl/tijd-en-plaats-gewijzigd-achilles-29-uit/

07/11/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media