COVID-19 Informatie
HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

EVENEMENTEN | Online Bingo en Oranje Festival: Voetbalgames & Meerkamp

De evenementen in deze periode zijn schaars, langzamerhand mag er wel steeds meer en dat is ook de Evenementencommissie niet onopgemerkt gebleven. Na de Paasmiddag van afgelopen weekend en de Kinderbingo die staat gepland voor 16 april, is het weer tijd voor wat nieuws.

VRIJDAG 16 APRIL | ONLINE KINDERBINGO 
Om nog even terug te komen op de Online Bingo, deze is voor de jeugd van 9 t/m 13 jaar. In navolging van het succes bij de volwassenen wordt er nu ook voor de kids van FC Rijnvogels een online bingo georganiseerd. Na het aanmelden ontvang je een bingopakket met daarin natuurlijk de bingokaarten maar bijvoorbeeld ook wat lekkers! Er worden 3 rondes gespeeld en daarna nog 1 superronde, spetterende prijzen gegarandeerd.

Meedoen aan de Online Kinderbingo kan voor slecht €5,- en natuurlijk zijn ook de broertjes en zusjes weer van harte welkom. De bingopakketten zijn te koop tot en met 9 april.

Geef je snel op via jeugdactiviteiten@fcrijnvogels.nl vóór 9 april 

VRIJDAG 23 APRIL | ORANJE FESTIVAL: VOETBALGAMES EN MEERKAMP
In samenwerking met trainers/spelers/leden uit de eigen jeugd gaat er weer een jeugdactiviteit plaatsvinden. Deze is geheel gratis voor de eigen jeugd van 4 t/m 12 jaar!

Op vrijdagmiddag 23 april na in de ochtend de Koningsspelen te hebben gedaan, zal het Oranje Festival los barsten op De Kooltuin. Het hek gaat om 16.00 uur open en er staat een ontzettend leuk programma voor de kinderen klaar. Om 19.00 uur zal iedereen met een grote glimlach weer naar huis gaan. Het programma zal bestaan uit een Meerkamp met gave onderdelen en dit wordt gecombineerd met leuke voetbalgames. Voor de kinderen is er rond etenstijd een lekkere verassing. Bij de jeugdteams is met enthousiasme gereageerd en de aanmeldingen stromen op dit moment binnen. Twijfel dus niet en geef je op!

Geef je snel op via jeugdactiviteiten@fcrijnvogels.nl want VOL is VOL!

Het beloven twee super leuke activiteiten te worden die je niet wilt missen. We rekenen op jullie komst, geef je dus direct op en wacht niet te lang. De verwachting is dat het snel vol zit.

Evenementencommissie FC Rijnvogels

06/04/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media