COVID-19 Informatie
HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Visie FC Rijnvogels

Het beschikken van een goede jeugdopleiding is voor een ambitieuze club als FC Rijnvogels enorm belangrijk je doet het voor 1 of 2 jeugdspelers die het 1e of 2e elftal kunnen halen.

De overige spelers die het niet halen zullen toch met veel plezier op hun jeugd terug kijken bij een goede jeugdopleiding. De Jeugdcommissie is deze uitdaging graag aangegaan.

De jeugd bij Rijnvogels is gebaat bij goede jeugdtrainers. Deze trainers moeten in staat zijn om de jeugd op een hoger niveau te brengen. De Jeugdcommissie is er om de trainers bij eventuele problemen op technisch en/of tactisch vlak te helpen. Dat kan zijn in een persoonlijk gesprek of door op een training te helpen met een voetbalprobleem. De Jeugdcommissie gaat ervan uit dat de jeugdtrainers van de diensten gebruik willen maken.

Tenslotte worden er voor de jeugdtrainers ook avonden georganiseerd om praktijk ervaring op te doen. Verschillende voetbalproblemen worden er tijdens deze avonden uitgelicht en getracht deze trainbaar te maken.

 

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media