COVID-19 Informatie
HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren 2 opnieuw met lege handen

Pijnlijk verlies voor het tweede

 

Twee eigen doelpunten, een aan de kant van FC Lisse en een de andere aan de Rijnvogelzijde. De laatste betekende een pijnlijk moment nadat de thuisclub door een zondagschot op zaterdag van Leon Houwer op 2-1 was gekomen. De anders zo betrouwbare doelman Sven IJzendoorn ging behoorlijk in de fout. Uiteindelijk trok het team uit het Bollendorp met 2-3 aan het langste eind.

 

Het werd tegen hoogvlieger FC Lisse een aantrekkelijke pot waarin de gastheren- zonder spits Kevin de Jong- wederom tegen een nederlaag aanliepen. Een zure wel te verstaan. Dat na een wedstrijd waarin de mannen van trainer van Arie van Dijk vooral in de eerste helft een goede wedstrijd op de mat legden. Gedisciplineerd en verzorgd speelden en kansen kregen. Timon van Duijn dwong doelman Joran Kret al snel tot een eerste goede parade en daarna kregen de gastheren door sterk aandringen nog enkele halve kansen. Vooral Dylan Guyt had met enkele pogingen weinig succes die over en net naast het geelblauwe hok vlogen.

 

De Rijnvogeldefensie stond in die periode als een huis en stond de bezoekers nauwelijks enige kansen toe en met behulp van vrouwe Fortuna en Bas Gozeling nam de thuisclub de leiding. De ongelukkige Gozeling kopte de knikker na een voorzet achter zijn eigen kansloze doelman. Een gelukkige maar wel verdiende voorsprong waarmee de rust aanbrak.

 

Direct na de hervatting namen de bezoekers even de teugels in handen en hetgeen al snel resulteerde in de gelijkmaker. Ayrton Dol kopte een voorzet van links knap in de bovenhoek, 1-1. De Vogels herpakten zich na een korte en moeilijke fase. Eerst schoot captain Leon Houwer uit een moeilijke hoek rakelings over maar de pegel die hij kort daarop vanaf 20 meter via de onderkant van de lat binnen joeg was een beauty. De vreugde was nog maar nauwelijks verstomd of doelman Sven IJzendoorn ging jammerlijk in de fout bij een onnozel lijkend balletje waarbij hij mistastte. Het kan gebeuren. Helaas, maar voor de geelblauwen een aardige opsteker om voor de volle winst te gaan. Ook de thuisclub had deze intentie en zodoende werd het nog een spannende slotfase van een leuk voetbalgevecht waarin de bezoekers uiteindelijk aan het langste eind trokken. Een snelle counter, half gemist door de middenlinie werd fataal. Uit deze uitbraak mocht Brian Ilion de bal binnen schuiven, 2-3 en op de valreep zijn team aan de zege helpen.

 

09/02/2020


Alle wedstrijdverslagen van Heren 2

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media