COVID-19 Informatie
HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren 2| Tweede niet alert in slotfase

Tweede geeft winst in de slotfase uit handen

 

Met nog een kleine tien minuten op de klok een 3-1 voorsprong uit handen geven. Dat kunnen de mannen van het tweede zich kwalijk nemen. Door – op z’n zachtst gezegd- slordig verdedigen kwam Barendrecht kort voor tijd alsnog langszij.

 

Na een paar mindere wedstrijden leek de tijd nu weer eens rijp om een driepunter te gaan oogsten. Het team van trainer Arie van Dijk had ze in handen maar lieten ze alsnog uit de vingers glippen.

 

Het was een duel dat in een redelijk hoog tempo begon en waarin de Vogels al vroeg op voorsprong kwamen. Na een aanval uit het voetbalboekje was het al vlotjes 1-0. Benjamin van den Haak werd diep gestuurd, haalde de achterlijn en schoof met overzicht de bal terug voor de voeten van Quassim Bakari die de bal fraai achter doelman Steven Lugtmeijer schoot. Lang kon de thuisclub niet van de voorsprong genieten want na een messcherpe aanval was het Sjacco Meijer die het leer achter de weer herstelde doelman Arie van der Niet schoot, 1-1.

Zowel de stand als de wedstrijd waren in evenwicht. Beide teams bleven de aanval zoeken doch een handsgeval in de zestien van de bezoekers bood de ultieme mogelijkheid om nog voor de break de voorsprong te nemen. De gelegenheid werd door Paul Melissen vanaf de kalkstip koelbloedig verzilverd., 2-1.

 

Het tweede bedrijf startte met een sterk aandringend Barendrecht waar de Vogels zich langzaamaan uit wisten te voetballen. Er ontspon zich een levendig duel met af en toe een rommelige fase er tussendoor. De wil om te winnen leefde aan beide zijden en de winst leek naar de gastheren toe te gaan. Na wederom een handsgeval in de Barendrechtse zestien ging de knikker onder hevige protesten weer op de stip. Het was het moment waarop enkele spelers van de opponent zich verbaal te buiten leken te gaan. Hen bleef de rode prent bespaard. Paul Melissen trok zich van tumult niets aan en stuurde Lugtmeijer nu het andere verkeerde bos in, 3-1. Kat in het Katwijkse bakkie zo leek het met nog tien minuten op het uurwerk. Maar de Barendrechste kat in het nauw maakte nog rare sprongen. Binnen no-time stond het 3-2 (weer Meijer) en kort voordat het doek viel wist Collin Begou een half verwerkte bal in de bovenhoek te jagen, 3-3. Het viel de bezoekers te prijzen dat zij op karakter nog terug kwamen om een punt uit het vuur te slepen. Aan de andere kant moeten de Vogels de hand in eigen boezem steken dat zij het zover lieten komen.

07/03/2020


Alle wedstrijdverslagen van Heren 2

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media