COVID-19 Informatie
HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren 2| Tweede bijt in het Noordwijkse zand

Pak slaag voor het tweede

 

Het tweede is na een prima start van het seizoen in een vrije val terecht gekomen. De derde nederlaag op rij werd op sportpark Duinwetering in Noordwijk pijnlijk geleden.

 

De overwegend ‘jonkies’ met name in de frontlinie hebben het de thuisclub niet echt moeilijk kunnen maken. In deze frontlinie ontbrak overigens spits Kevin de Jong die het spitsenprobleem in het eerste moest oplossen. Het aanspeelpunt werd node gemist. Ging het in het eerste bedrijf nog redelijk gelijk op, na de onnodige treffer –slordig balverlies- die door Mike van der Gen de gastheren op 1-0 bracht, leek vanaf dat moment dat het een zware kluif zou worden. De Vogels deden wat er in hun vermogen mag doch dat bleek te weinig om de thuisclub in verlegenheid te brengen, Doelman Joey van der Sar – de zoon van – is nauwelijks in de problemen geweest. Het eerste schot tussen de palen dat hij te verwerken kreeg was pas een minuut of tien voor het einde van het toen al besliste duel. Jan de Bruin was het die de poging op een eretreffer ondernam toe het al 4-0 voor de dominerende thuisclub stond.

 

Goed, tot aan de pauze bleef de schade tot slechts 1-0 beperkt. Toen de fel uit de kleedkamer komende thuisclub door wederom Mike van der Gen met een schot in de kruising op 2-0 kwam, was het in principe al einde oefening. Het is dat doelman Sven IJzendoorn enkele keren zijn team voor grotere averij behoedde anders zou de score al snel hogerop zijn gelopen. Dat deed deze toch wel omdat de thuisclub de bovenliggende partij was en door Sem van Oosten en Youri Staffleu tot 4-0 uitliep. Dat in de blessuretijd de score nog naar 5-0 werd getild was nog een extra schepje zout in de Katwijkse wonde. Een wedstrijd om snel te vergeten.

01/02/2020


Alle wedstrijdverslagen van Heren 2

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media