COVID-19 Informatie
HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JO13-3| Weinig eer te behalen bij ASC

Goedemorgen allemaal,
het is nog donker, maar er gaat straks gevoetbald worden. Op het programma staat een uitwedstrijd tegen ASC jo13-2 om 8:30 uur. In de kleedkamer krijgen de jongens de opstelling door en dat er een goede warming-up gedaan moest worden (voortaan allemaal een trainingsjas of trui en geen winterjas!!!).

We trapten af en het ging niet zoals we dachten. De jongens van ASC liepen 2 stapjes harder dan wij. Twan, onze laatste man, probeerde met onze verdere verdediging bestaande uit Emiel (werkte hard), Swen (onze terriër) en Zeb (de voorstopper) naar voren te voetballen. Dit kwam er maar niet van. Het scorebord liet al na 15 minuten 5-0 tegen zien. Twee verse krachten werden in het veld gezet om het tij proberen te keren, Thijs en Roy. Het lukte ons nu wel om een goal te scoren! Nee, twee goals! Thijs vd Oever maakte ze allebei. De eerste was op aangeven van Djek en de tweede was goed combinatie werk van Teun en Roy.

Rust 5-2, er moet uit een ander vaatje getapt worden. Nu effe wat drinken een paar aanwijzingen en hup er een betere tweede helft van maken. Het waren nu Nick en Zeb die ingebracht werden voor Chiem en Djek. Het was veel al ASC dat de ballen op ons doel afvuurde waar deze keer Bram ondanks de tegendoelpunten zijn werk op doel niet verzaakte. Het laatste kwart werd Sven gewisseld en Chiem bleef langs de kant omdat hij last had van zijn enkel. De jongens hadden zich helemaal het zwart voor de ogen gewerkt om de uitslag niet al te ver uit te laten lopen. Met een 9-2 verliespartij zochten we de kleedkamer op. Deze jongens zijn echt een maatje te groot! Zit de KNVB te slapen met het indelen van de teams??!!!

Volgende week spelen we weer een uitwedstrijd. Dan tegen Ter Leede jo13-2. Graag tot dan.

 

 

26/01/2020


Alle wedstrijdverslagen van JO13-3

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media