Wedstrijd, Ter Leede heren 8 – FC Rijnvogels 10.
Aanvang, 13.15 uur,
Tussenstand, 0-0,
Eindstand, 2-1,
Doelpunt,, Wesley.

Ter Leede heren 8 die niet zo hoog in de ranglijst te vinden is en zelfs een negende plek heeft ingenomen en dan op de tweede plek waar heren 10 staat zou je denken dat het theoretisch een makkie wordt. Aan het eind van de wedstrijd wordt de balans op gemaakt en kunnen we de conclusie opmaken dat de we de eerste helft een wedstrijdstrijd zien met het motto, zonder strijd geen overwinning.

De temperatuur volgens de weerdeskundigen is gunstig maar de harde wind speelt ook het spelletje mee en een penalty die Aries voor zijn rekening neemt wordt bemoeilijkt door de harde wind en de scheidsrechter moet Aries helpen om de bal stevig op de negen meter stip te leggen, oke dan het schot en de zijwindgevoelige bal kiest rechts naast het doel, een goede smoes van Arie die daardoor gehinderd werd.

De tweede helft komen de mannen iets sterker het veld in en scoren binnen vijf minuten , 0-1. Ter Leede antwoordt hierop om beter te gaan spelen en laten de heren 10 vele malen het nakijken en over het verdere verloop van de tweede helft wordt het alleen maar dramatischer en kan Ter Leede zelfs nog twee maal scoren en in de laatste vijftien minuten wordt het zelfs wat grimmig en moet de scheidsrechter alle zijlen bij zetten om het niet te laten escaleren. Kom op mannen praat eens wat meer met elkaar en benut de trainingen om tot een beter resultaat te komen we staan nog steeds tweede maar hoe lang nog.

Volgende week thuis tegen Lisse en ik reken er op dat we drie punten pakken op eigen bodem.