COVID-19 Informatie
HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren 10 was even dichtbij het kampioenschap.

Heren 10 was even dichtbij het kampioenschap.

Wedstrijd,  FC Lisse 15 – FC Rijnvogels 10.
Datum, 15 februari 2020,
Aanvang, 15.00 uur,
Tussenstand 2-0,
Eindstand, 3-2.

De vorige ontmoeting tegen de Lissenaren was op eigen bodem en verlieten beide teams met een magere punt het strijdtoneel dus was de opdracht van de vogels helder en moest er gewonnen worden. Met dit uitgangspunt heeft trainer coach Frank zijn mannen het veld ingestuurd, over een echt veld kunnen we kort zijn, het was een nat knollenveld en de storm heeft vele takjes achtergelaten.

De tussenstand na een week terug was Lisse op de eerste plaats en op de voet gevolgd door onze mannen. De eerste twintig minuten was er strijd aan beide kanten maar Lisse wist dan de openingstreffer te pakken. Er is lichte irritatie in het doel van de vogels en Lisse kan daar gebruik van maken en scoren hun tweede goal. Er zijn vele glijpartijen te zien op dit natte knollen gras en dat geeft geen mooie wedstrijd en maar een troost ook Lisse heeft er last van.

De tweede helft en een achterstand van 2-0 beginnen we weer en voorzichtig neemt de aangekondigde storm Dennis ook deel aan de wedstrijd. De ingehuurde scheidsrechter die probeert deze wedstrijd in goede banen te leiden en ziet dat van uit de middencirkel, verder kwam hij niet, de vele overtredingen maar ja het bedrag wat daarvoor werd neergeteld heb je ook geen topscheids. De vogels strijden door dit ongenoegen gewoon door en kunnen zelfs twee tegengoals scoren en dan 3-2 kan het zelfs nog een gelijk spel opleveren en dan blijft het tot aan het eind spannend ook een voorzet kon zomaar simpel ingetikt worden maar wat een misser en dan duurt het niet lang meer voor dat het eindsignaal klinkt en dan zien we een goedbetaalde scheidsrechter toch nog een sprintje trekken maar dan zo snel mogelijk richt uitgang. Jammer mannen ondanks het natte knollenveld hebben we het niet zomaar weggegeven, Lisse succes met jullie naderende kampioenschap en de vogels moeten nu maar genoegen nemen met een vierde plaats.

Floor.

16/02/2020


Alle wedstrijdverslagen van Heren 10

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media