Heren 10 verzuimt in de eerste helft te scoren.

Aanvang, 16.00 uur,

Tussenstand, 0-2,
Eindstand, 2-2,
Doelpunten, Bryan 1x, Pieter 1x.

Op de ranglijst staat VVSB op een zevende plaats en Heren 10 heeft in de koppositie de tweede plaats ingenomen na een overwinning vorige week tegen Teylingen dus theoretisch gezien moeten we de drie punten mee naar huis kunnen nemen uit Noordwijkerhout. Maar dat is theorie en in de praktijk kan dat wel eens anders uitpakken en ook dit gebeurd er in de eerste helft van de wedstrijd dat onze mannen als een diesel het veld in komen en tijd nodig hebben om warm te draaien. VVSB weet daar dus wel raad mee en binnen no time heeft onze invaldoelman twee keer het nakijken en met een achterstand van 2-0 moeten we ons opmaken voor het tweede deel van de wedstrijd.

Waarschijnlijk de peptalk van trainer Frank in de kleedkamer heeft er toe geleid dat we feller gaan spelen en weten we binnen een kwartier VVSB te verrassen met een tegengoal van Bryan en horen we de Noordwijkerhouters grommen tegen elkaar en dat is meestal een goed teken voor onze mannen want zij gaan nu echt ballen en vergeten we even de eerste helft. Heel veel kansen komen er en zijn we veel in de buurt van de keeper van VVSB te vinden maar dan is het vaak net even niet. Een mooie assist als op een presenteerblaadje weet Pieter wel raad mee en scoort hij de gelijkmaker , 2-2. Daarna volgen en nog een aantal kansen en de laatste is een dubieuze gezien door de goed fluitende scheidsrechter die een soort van terugspeelbal zag van VVSB op nog geen negen meter van het doel, vrije trap dus en vanaf negen meter is de zelfde afstand als een penalty alleen nu staat het hele team van VVSB in het doel en zie dan maar eens door een muur van elf spelers te knallen, helaas dit had het winnende doelpunt kunnen zijn en met slecht een mager puntje vertrekken we weer richting de Kooltuin en houden we de tweede plaats in de competitie.

Volgende week thuis tegen de Narren en dit hoeft geen verdere uitleg denk ik.