Heren 10 speelt een gelijkwaardige wedstrijd

Heren 10 speelt een gelijkwaardige wedstrijd .

Wedstrijd,  FC Rijnvogels 10 – FC Lisse 15.
Datum, 8 februari 2020,
Aanvang, 14.15 uur,
Scheidsrechter Frank.                                                                                                                             Tussenstand, 0-0,
Eindstand, 0-0.

De thuiswedstrijd tegen de koploper FC Lisse is de kans om met drie punten van het veld te gaan en FC Lisse bij te houden in de kopgroep . Daar beide teams slechts een mager puntje behaalde blijven de Lissenaren boven aan staan en Warmunda nu de tweede plaatst in hebben genomen komen de mannen van heren 10 op de derde plaats.

In de eerste helft hadden we hoge verwachtingen van beide teams maar bleef het een matige strijd en de weinige aanvallen op het doel van de Lissenaren werden niet benut om de touwen te raken maar dat was andersom ook zo en onze keeper speelde een voortreffelijke wedstrijd om de nul te behouden.

De tweede helft waren beide teams feller en aanvallender maar de lange ballen naar voren kwamen maar af en toe bij de spitsen en de goed uitlopende keeper van Lisse kon daar telkens de bal blokkeren. We zagen een sportief pot voetbal daar zelfs de keeper van Lisse onze man hielp bij kramp. Ook deze tweede helft kon men niet tot scoren overgaan en op het scorebord bleven daar de twee nullen staan en met slecht een puntje verlaten beide teams de Kooltuin.