HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS TRS

Activiteiten

De evenementencommissie gaat er ook dit seizoen weer flink tegenaan! De volgende evenementen staan op dit moment op de planning. Zodra er activiteiten bekend zijn zullen we ze op deze pagina plaatsen.

Klik hier voor een overzicht van alle toernooien

 

 

Vrijdag 26 mei t/m zaterdag 3 juni
Familiedagen 2017
Het slotakkoord van het seizoen is altijd een spektakel van jewelste! Elk jaar proberen we het programma op te frissen en leuke nieuwe activiteiten neer te zetten voor elke laag van de vereniging. Ook de vaste evenementen zoals het veilingtoernooi met feestavond op de donderdagavond en Het Muziekplein op de slotdag mogen natuurlijk niet ontbreken. We gaan er weer een onvergetelijke week van maken en de voorbereidingen zijn al in de herfst van 2016 begonnen!

Bekijk hier het hele programma voor de Familiedagen 2017: KLIK HIER

Zaterdag 17 juni
De VIDB Businesscup
Het voetbalplatform Voetbal in de Bollenstreek zal op zaterdag 17 juni de VIDB Businesscup organiseren op ons Sportpark De Kooltuin. Het wordt een leuke dag waarbij voetballen en netwerken centraal staat. Het evenement is alweer toe aan haar derde editie. De VIDB Businesscup is vooral een gezellige en sportieve dag met je collega’s. Het is naast een mooie voetbaldag ook een laagdrempelige manier om in contact te komen met andere bedrijven binnen de streek. Van 12.00 tot 18.00 uur wordt er gevoetbald en de dag wordt afgesloten met een gezellige borrel met BBQ. De dag wordt passend afgesloten met een feestavond.

Leuk voor jouw bedrijf? Meer informatie is terug te vinden op de website van de VIDB Businesscup!

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media