HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS TRS

Kleding plan

FC Rijnvogels hecht aan een uniforme kledinglijn in de clubkleuren voorzien van het FC Rijnvogels logo vanwege de uitstraling en herkenbaarheid. FC Rijnvogels heeft daarom een kledinglijn vastgesteld. De kledinglijn omvat wedstrijd tenues, maar bijvoorbeeld ook trainingspakken , tassen etc. De kleding lijn is hieronder terug te vinden. Let op !!! Er wordt onderscheid gemaakt in sponsoring/team prijzen en individuele prijzen. Op sponsor/team bestellingen zit een extra korting. De prijzen op de website zijn netto prijzen. Hierin is de korting al verwerkt.

Sponsor en/of cijferbedrukking kan gedaan worden bij Pluimgraaff Schoenen/voetbal of door een zelf gekozen drukkerij. Sponsor en/of cijfer bedrukking moet op voor of achterkant van het tenue bedrukt worden volgens KNVB normen Dit moet bij de bestelling opgegeven worden, via de coördinator. Prijzen voor bedrukking zijn hieronder terug te vinden.

FC Rijnvogels probeert alle teams minimaal te voorzien van gesponsorde shirts. Dit is echter geen recht. Indien er geen sponsor voorhanden is dan zullen de teamleden zelf de aanschaf van wedstrijdkleding (Shirt, broek, kousen) moeten bekostigen en deze producten aan te schaffen volgens de kleding lijn. Alle kleding die als individu, teams of andere groepen aangeschaft worden en in FC Rijnvogels verband gedragen worden, al dan niet gesponsord, dienen aangeschaft te worden zoals hierboven vermeld en volgens de kleding lijn. Andere producten, buiten de kleding lijn om, zijn vrij in aanschaf.

Mocht een potentiële kledingsponsor zich aanmelden, graag via onderstaand email adres contact opnemen met de kleding coördinator. Graag ook factuur adres vermelden, zodat dit doorgegeven kan worden met de bestelling. De kleding coördinator zal de bestelling doorsturen naar Pluimgraaff Schoenen/voetbal en/of Pluimgraaff Mode en dit verder coördineren tot an ontvangst.

Alle leden krijgen bij aankoop van producten uit de gehele collectie van Pluimgraaff Schoenen/voetbal en Pluimgraaff Mode standaard 10% korting op vertoon van FC Rijnvogels ledenpas. Dit geldt niet voor de afgeprijsde artikelen.
(let op. De prijzen op de website zijn al netto prijzen. De korting is al hierin verwerkt)

FC Rijnvogels heeft een exclusieve leveringsovereenkomst voor de kleding lijn met Hummel/Deventrade en Pluimgraaff Schoenen/voetbal en Pluimgraaff Mode. Er wordt contractbreuk gepleegd, als elders en/of een ander merk aangeschaft wordt. De overeenkomst levert de vereniging, teams, leden en sponsoren voordelen op. In de overeenkomst met Hummel/Deventrade en Pluimgraaff Schoenen/voetbal en Pluimgraaf Mode zijn de belangen van de vereniging, teams, individuele leden en sponsoren zorgvuldig afgewogen. Neem bij twijfel vooraf contact op met de kleding coordinator om problemen achteraf te voorkomen

contact gegevens kleding coordinator: materialen@fcrijnvogels.nl

Wedstrijd tenue (maat 116 – XXL)

FC Rijnvogels thuis shirt FC Rijnvogels Performance short wit FC Rijnvogels sokken
1 2 3
M/V Unisex Unisex
Prijs * jr / sr € 39,99 Prijs * jr / sr € 12,25 Prijs * jr / sr € 12,00
sponsor/team prijs jr / sr € 39,99 sponsor/team prijs jr / sr € 10,15 sponsor/team prijs jr / sr € 12,00

 

FC Rijnvogels Uit tenue incl. FCR logo FC Rijnvogels Manchester short uit tenue FC Rijnvogels Forza uit tenue
4 5 6
M/V Unisex Unisex
Prijs aleen als set te bestellen jr
sr
€ 36,00
€ 38,00
Prijs set prijs Prijs * jr / sr € 8,50
sponsor/team prijs jr / sr € 7,25

 

FC Rijnvogels keepers tenue
Fullham Groen incl. logo
FC Rijnvogels keepers tenue
Fullham Oranje incl. logo
7 8
Unisex Unisex
Prijs * jr € 42,25 Prijs * jr  € 42,25
sr € 51,25 sr  € 51,25
Prijs sponsor set jr € 36,00 Prijs sponsor set jr  € 36,00
sr € 43,50 sr  € 43,50

trainingskleding (maat 116 – XXL)

Team Trainingspak incl. FCR logo Team top round nek Team training short
9 10 11
Unisex Unisex Unisex
Prijs * jr
sr
€ 51,50
€ 56,50
Prijs * jr
sr
€ 29,95
€ 31,50
Prijs * jr
sr
€ 19,75
€ 22,50
sponsor/team prijs jr
sr
€ 40,00
€ 44,00
sponsor/team prijs jr
sr
€ 24,50
€ 26,50
sponsor/team prijs jr
sr
€ 16,50
€ 18,75

 

Trainingsset FC Rijnvogels incl. FCR logo team training pant
12 13
Unisex Unisex
Prijs * jr / sr € 39,99 Prijs * jr  € 22,50
sr € 24,75
Prijs sponsor set jr / sr € 39,99 Prijs sponsor set jr  € 18,75
sr € 20,75

 

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media