Vrouwen 3 – Wassenaar Vrouwen 1.

Laatste verslag Rijnvogels dames vr3 – Wassenaar ds1.

Een wedstrijd waar de Dames van Wassenaar kampioen konden worden als ze van ons zouden winnen werd er door beide ploegen strijd geleverd door onze dames en de tegenstander wat lijden tot een heerlijk gevecht tussen beide ploegen daar wij op de 1-0 voorsprong kwamen door een kopbal van Hester werd de wedstrijd nog feller de tegenstander kreeg 10min.

Voor de rust een onterechte vrije trap die hard werd ingeschoten waar onze keepster de bal niet vasthouden de kon hun spits de bal alsnog in het doel schieten bij dat doelpunt waren we even de controle op de wedstrijd kwijt maakte de tegenstander vlak voor rust de 1-2 in de rust paar wissels door gevoerd begonnen weer aan de tweede helft waar we weer  dicht bij de gelijkmaker maar de kansen werden niet goed benut maakte de tegenstander de 1-3 met deze stand werd den de Dames van Wassenaar kampioen in deze klasse .

Nog een ding ik bedank de Meiden van dames 3 voor dit jaar dat ik hun Trainer mocht wezen ik hoop dat ze nog iets geleerd hebben van de trainingen en wens de meiden die doorgaan met voetballen of gestopt zijn veel plezier en geluk toe en wil ook de Sponsors nog bedanken voor de samenwerking,