Wedstrijd, DWO JO19-2 – Rijnvogels JO19-3,

Grensrechter Henk Jan,

Tussenstand, 1-1,

Eindstand, , 3-1

Doelpunten, Bryen 1x.

De laatste uitwedstrijd en tevens ook de laatste van het seizoen tegen DWO Zoetermeer waar er werd gespeeld met een zomers zonnetje en een hoge temperatuur in een bosrijke omgeving, alle ingredienten waren aanwezig om dit seizoen af te sluiten en van beide teams waren er geen belangen om kampioen te worden te promoveren of te degraderen, In de eerste helft was het de Rijnvogels die snel het doel te vinden om de tegenpartij te laten zien dat ook de laatste partij winnend te kunnen afsluiten. In de vijfde minuut van het eerste bedrijf kreeg DWO een corner en we weten uit ervaring dat dit fataal kan zijn in de afronding en ja hoor ook nu weer, 1-0. Vijftien minuten na deze treffer kon Rutger de gelijkmaker in de touwen knallen maar ging net over de lat. Een van de weinige aanvallen op DWO zagen we als Nico op links Joost ziet vrij lopen en de voorzet die heel scherp was waar de keeper van DWO deze niet onder controle kreeg en Bryen kans zag deze verder in te koppen, 1-1. Een paar mooie reddingen van Aron kon DWO niet verder uitlopen in de eerste helft. Een aantal minuten voor de rust is er natrappen van DWO recht onder de ogen van de scheidsrechter die vervolgens met twee gestrekte armen naar voren door laat spelen en dat lokt natuurlijk van de spelers van de Rijnvogels de nodige opmerkingen uit , de scheidsrechter besluit daarop de spelers van Rijnvogels als van DWO geel te trekken waarop een Rijnvogelspeler nog even na sputtert en dan ook het veld kan verlaten , tumult alom.

In de tweede helft wil de thuisfluiter eerst even met beide ploegen om de wedstrijdtafel zitten, en waarom ook niet het is toch mooi weer, daarin legt hij uit dat de tweede helft zonder praten maar sportief verder moeten gaan en deze preek wordt door beide ploegen gehoord en zo wordt de tweede helft verder gespeeld. Wederom een corner en deze ploft weer in het netje achter Aron. De vogels denken nu laat ze maar vliegen mooi geweest we spelen deze wedstrijd wel uit zonder al te veel gebakkelei en we zien wel de zesde plaatst of zevende wat maakt het uit. Met een 3-1 overwinning van de Zoetemeerders verlaten wij het natuurgebied van DWO.

Mooi mannen alles is nog heel en we gaan de balans opmaken van het afgelopen seizoen en we zien wel weer verder hoe het volgende seizoen gaat worden, als jullie er zijn komen wij ook weer.